Alle partierne går ind for at rulle 0% skoleudsættelser tilbage

Jeg glæder mig sådan til det nye år, hvor det nye byråd trækker i arbejdstøjet. Der kommer vi nemlig til at se, om partierne holder deres ord.

Den 30.10.17 deltog alle 11 opstillede partier/lister i et vælgermøde på lærerseminariet i Skive. Her sagde alle 11 partier/lister JA til, at beslutningen om skoleudsættelser skulle tilbage til forældre og fagfolk.

Jeg har tidligere argumenteret for, hvorfor det er et område som overhovedet ikke givermening at spare på. Eftersom svaret fra panelet den aften var så enstemmigt og tydeligt, går jeg ud fra, at man fra de andre partier/lister er enige.

Liberal Alliance har råbt højt, lige siden forslaget om 0% skoleudsættelser blev vedtaget i 2016. Hvis man som kommune ikke har råd til den helt basale kernevelfærd, som i dén grad også indbefatter vores børn og unge, så prioriterer kommunen forkert.

Som folkevalgt politiker skal man turde at prioritere – i LA vil vi prioritere kernevelfærden over projektmageri og bureaukrati.

Jeg håber at du som vælger har tillid til, at sætte dit kryds ved mig d. 21. November, så LA får en plads i det nye byråd.

Skulle det ske, at vi ikke bliver valgt ind, har vi dog ikke tænkt os at stoppe med at kæmpe for denne sag. Vi brænder nemlig for politik hele året – Og vi har tænkt os at holde alle de opstillede partier op på det samme.

 

Bedste hilsner,

Jannie Leth Christensen

Kandidat til KV17 for Liberal Alliance

Skolevej 3

7840 Højslev.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × four =